Connect
To Top

Kósa: a terrorizmus és a migráció kéz a kézben jár

A magyar baloldal bevándorláspárti, minden eszközt felhasznál a migráció támogatására

A magyar baloldal bevándorláspárti, minden eszközt felhasznál a migráció támogatására


Kósa Lajos: Vajon meddig kell várni arra, hogy az Európai Unió és a baloldali pártok rájöjjenek, hogy a terrorizmus, az egész európai életforma ellen irányul, és megváltoztassák álláspontjukat? – tette fel a kérdést a Fidesz frakcióvezetője, Kósa Lajos az M! műsorában. Az Európába érkező migránsok ugyanis nem akarnak integrálódni – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Kósa Lajos, aki az országgyűlés rendészeti bizottságának elnöke is, beszámolt arról, hogy a bizottság a röszkei látogatásakor példásnak ítélte a tranzitzóna működését. Svéd és finn rendészeti szakemberek is hasonlóan nyilatkoztak az intézményről – tette hozzá. Orvos, videotolmács áll a migránsok rendelkezésére, és akinek a kérelmét befogadhatónak ítélik, azok táborban várhatják meg menekültkérelmük elbírálását – mondta.

A gondot az jelenti – folytatta – hogy a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársai szerint a migránsok 90-95 százaléka nem együttműködő. Nem mutatnak be úti okmányt, hamis adatokat közölnek, és miközben például azt állítják, hogy Szíriából jöttek, nem beszélnek arabul. Az pedig nem igaz, hogy a magyar hatóságok fizikailag bántalmazzák a bevándorlókat – fűzte hozzá.

A Fidesz frakcióvezetője arról is szólt, hogy tapasztalatai szerint a magyar baloldal bevándorláspárti, minden eszközt felhasznál a migráció támogatására.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Belpolitika