Connect
To Top

Az MSZP elnöke tagadja a Soros-Simicska koalíciót és beszólt Kunhalmi Ágnesnek

Hibás elképzelésnek tartja azt, hogy pártjának a Jobbikkal kellene összefognia a Fidesz-KDNP-kormány leváltása érdekében.

Hibás elképzelésnek tartja azt, hogy pártjának a Jobbikkal kellene összefognia a Fidesz-KDNP-kormány leváltása érdekében.

"A Jobbikkal összefogni leváltani a Fideszt, az egy hibás koncepció" – fogalmazott Molnár Gyula a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában kedden. Hozzátette: teljesen világos, hogy ez az ország és a szavazók szempontjából is zsákutca. A pártelnök hangsúlyozta: "ilyen típusú gondolkodás" nincs, és nem is lesz a következő időszakban.

Molnár Gyula elmondta, nagyon nem örül annak, hogy Medgyessy Péter volt szocialista miniszterelnök – aki a Jobbik és az MSZP összefogását felvetette – úgy érezte, hogy mostantól kezdve tanácsadói szerepet is kell vállalnia a pártban.

Kunhalmi Ágnes, a szocialisták országgyűlési képviselője és fővárosi elnöke december 30-ai sajtótájékoztatójával  kapcsolatban a pártelnök úgy foglalt állást, hogy párttársának nem kellett volna kiállnia újságírók elé, ha úgy érezte, hogy ezt nem tudja megtenni. Ez nem pártügy, hanem ez az ő személyes dolga, végig kell gondolnia, hogy szabad-e a sajtó elé ilyen hangulatban kiállni – fűzte hozzá.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Belpolitika