Connect
To Top

Magyarország bezárja a menekültszállásokat

A politikai menekülteken és üldözötteken kívül nem akarunk befogadni senkit

Magyarország a tervek szerint minden befogadóállomást mihamarabb bezár, tekintettel arra, hogy a politikai menekülteken és üldözötteken kívül nem akar befogadni senkit. Ezt a Miniszterelnökséget vezető miniszter közölte pénteken Gyulán újságírókkal.

Lázár János azután beszélt erről, hogy megtekintette a felújított Almásy-kastélyt. Elmondta, mintegy 500 migráns elhelyezését kell megoldani, emiatt felesleges ennyi befogadóállomást fenntartani. Megjegyezte azt is, hogy politikai menekültek és üldözöttek “nagyon alacsony számban jönnek Magyarországra”.

A miniszter megerősítette Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezető korábbi szavait, miszerint amint a Belügyminisztérium úgy ítéli meg, bezárják az állomásokat. Hozzátette: az ország nyugati pontján őrzési pontokat alakítanak ki.

“Pintér Sándor belügyminiszter értékeli a helyzetet és meghozza a döntést” – mondta Lázár János.

 

2 Comments

 1. Marika

  2016 jún 21. at 16:47

  Be sem kell oket engedni az országba. A határon kivul kell elkérni az irataikat (ha egyátalán van ilyen nekik, akinek nincs azt nem beengedni.) Ok az okmányaikat szándékosan semmisítik meg.Csak azokat beengedni, akik valóban menekultek. Azokat akik jogtalanúl illegálisan lépik át a határt azonnali hatállyal kitoloncolni!!!!!!!!!!!

 2. Józsefné

  2016 Júl 15. at 18:25

  A nyugatról érkezők közt talán még veszélyesebb személyek lehetnek. 

  A menekültek is oda kaptak meghívást, a gazdasági migránsok is.. Ha a viszonylagos jólét helyett idejönnének, kinek nem lennének gyanúsak?

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Belpolitika