Connect
To Top

Ez lenne Európa új értékrendje?

Egy dzsihadista bevallotta, hogy lefejezett egy élő embert. Szerinte ugyanis eretnek volt. Belgiumban a bíróság úgy döntött, szabadlábon védekezhet, pedig más ügyekért első fokon öt év börtönre ítélték.

Egy belgiumi bíróság döntése értelmében szabadlábon védekezhet az a férfi, akit a múlt héten elítéltek terrorszervezetben való részvétel miatt, korábban pedig bevallotta, hogy lefejezett egy embert Szíriában – jelentette a Het Laatste Nieuws című helyi napilap hétfőn. Az újság értesülései szerint Iliass Khayari az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrormilícia soraiban harcolt Szíriában.

Az ügyben eljáró brüsszeli bíróság elutasította az ügyészség kérelmét, és nem rendelte el az első fokon ötéves szabadságvesztésre ítélt férfi azonnali őrizetbe vételét.

A 25 éves Khayari egy telefonbeszélgetés során vallotta be, hogy lefejezett egy embert a közel-keleti országban. A Het Laatste Nieuws által megszerzett felvétel tanúsága szerint az elítélt azt mondta az áldozatáról, hogy “eretnek volt, levágtuk a fejét”.

A lefejezés ügyében nyomozást indítottak a hatóságok. Sajtóhírek szerint a végleges ítéletig akár hónapok is eltelhetnek.

(a fotó illusztráció!)

 

4 Comments

 1. évald Pál

  2016 máj 09. at 17:31

  Erre szemétség azt
  kellene ve lük csinálni amit ök csinálnak . Ezek nem emberek Állatok. Szörnyü és ezt engediki.

 2. Gyovai Ferenc

  2016 máj 10. at 04:43

  Nem kérünk ezekből a férgekből. Magyarországon nem lesz sarija.

 3. lujobp

  2016 máj 27. at 06:16

  Ez a képmutato álszent libero felfogás. másképp gondolnák ha a saját életükről lenne szo,de sajnos ők ülnek elefántcsontváraikban,rengeteg testőr védelme alatt. Ez az egész politikai világ abberált degenerált álhumánus,áldemokrata emberiségellenes. sajnos alig van kivétel. Ha a nemzetek nem hajlandok ősszefogni akkor joéjszakát Europa

  • Urmanczy

   2016 máj 28. at 19:56

   Igaz, minden szavad, addig kell kilépni az EU-ból amíg lehet!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Nagyvilág