Connect
To Top

Merkel migránsai megerőszakoltak egy magyar nőt

Három eritreai férfi a hét végén megerőszakolt egy magyar nőt a türingiai Mühlhausenben – közölte a Thüringer Allgemeine című német lap 

Három eritreai férfi a hét végén megerőszakolt egy magyar nőt a türingiai Mühlhausenben – közölte kedden a Thüringer Allgemeine című német lap. 

A három férfi vizsgálati fogságban van, ellenük a helyi hatóságok letartóztatási parancsot adtak ki. Harko Krieg főügyész szerint a bűncselekmény szombatra virradóan történt Mühlhausen pályaudvarának közelében lévő viaduktnál. A főügyész szerint mindhárom férfi Kelet-Afrikából, Eritreából érkezett Németországba. Mindhárman megerőszakolták a magyar származású nőt.

(hír: mti)

4 Comments

 1. kabard

  2016 Sze 01. at 17:43

  A kérdés csupán az, hogy ez igaz e, vagy egx újabb próbálkozás arra, hátha néhány jobb érzésű MAGYAR érzelmű ….kijön a sodrából és ilyeneket ír; Le kellene térdeltetni őket a főtéren és nyilvánosan leamputálni a nyakukról a fejüket, ezt Ők tennék velünk ha tehetnék…. Én viszont csupán annyit mondok; mindannyiunknak jogunk van megvédeni családjainkat és magunkat… ha ellenünk törnek, bármilyen ésszerű megoldással meg kell állítani Őket! ….. ha kell akkor egekig tolul a vér…. és az nem a Miénk lesz!

 2. pici toni

  2016 Sze 01. at 19:22

  Nem biztos, hogy egy nem európai (egyébként nagyon dekoratív) hölgy képével kellett volna illusztrálni a hírt!

  • Szalai Gyuláné Anikó

   2016 Sze 01. at 22:30

   Nekem is ez volt az első. Minek kell egy szexbombát ehhez a hírhez csatolni.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in A nő