Connect
To Top

Németországban állandósultak a szexuális bűncselekmények

Újabb, tömeges szexuális zaklatás történt. Az elkövetők természetesen migránsok

Szexuális zaklatás miatt 18 feljelentést tettek egy múlt heti németországi szabadtéri fesztivál vendégei.

A Spiegel Online hírportál rendőrségi sajtóközleményeken alapuló keddi összefoglalója szerint a Hessen tartománybeli Darmstadtban tartott négynapos Schlossgrabenfest fesztivál utolsó napján, vasárnap kora hajnalban három fiatal nő a rendőrséghez fordult segítségért. Arról számoltak be, hogy férfiak körbevették és molesztálták őket.

A rendőrség őrizetbe vett három feltételezett elkövetőt, akik valószínűleg további 2-3, egyelőre ismeretlen társukkal együtt zaklatták az áldozatokat. A 28 és 31 év közötti feltételezett elkövetők pakisztáni menedékkérők. Hétfőn további 15 áldozat – többnyire fiatal nő – tett feljelentést a rendőrségnél. Leírásuk szerint a támadók dél-ázsiai férfiak voltak.

A Schlossgrabenfest a legnagyobb zenei fesztivál Hessenben, több mint 400 ezren vettek részt rajta.

A darmstadti esetekhez hasonló molesztálások történtek szilveszterkor több német nagyvárosában. A nők sérelmére tömegesen elkövetett szexuális zaklatások és lopások elkövetői a hatóságok szerint többnyire észak-afrikai fiatalok voltak, akik csoportosan körbevették, molesztálták és meglopták az áldozatokat. Ilyen esetek májusban is történtek Berlinben a kultúrák karneválján.

(mti)

2 Comments

 1. lujobp

  2016 jún 01. at 05:43

  hihetetlen ,hogy ennyire impotens legyen a német társadalom.ez a neoliberális rákfene már lebetegitett mindent ami normális. milesz ebből? mikor ébrednek fől az emberek? vagy már esélytelen? győz a mocsok, degerenácio, abberácio?

 2. S.Petroszki Mátyásné

  2016 jún 25. at 12:59

  Köszönet a miniszterelnöknek és a kormánynak, a Fidesz frakciónak, hogy ettől mentesültünk.

  EGYENLŐRE!!!!!!

  Mindenki menjen el szavazni a kötelező migráns (betolakodók) betelepitése ellen, mert mi még védtelenebbek lennénk mint a németek, mivel kissebb országként nálunk a kevesebb  is sokkal több lenne!

  Üdvözlettel Zsóka

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in A nő