Connect
To Top

A Soros-Simicska koalícióval minden résztvevő veszít

A választók valószínűleg nem követnék a pártvezetők összeborulását.

A választók valószínűleg nem követnék a pártvezetők összeborulását.

Galló Béla politológus szerint nem lenne gyümölcsöző az MSZP és a Jobbik összefogása. A politológus a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában hétfőn azt mondta, az összefogás legkevésbé a Jobbik érdeke, hiszen Vona Gábor pártelnök nagy fordulatokat csinált az elmúlt évben, és ha most még az MSZP-vel is összeállna, a maradék hitelét is elvesztené, de a szocialisták felől is erőltetett lenne a dolog.

Galló Béla szerint az MSZP lehető legjobb miniszterelnök-jelöltje lenne Botka László, mivel évek óta sikeres városvezető Szegeden és még nincs elhasználódva.

A politológus azt mondta: a baloldal legnagyobb hiányossága, hogy "paradigmahiányos" a hozzáállása az ellenzéki szerephez, nem nagyon tud mást, mint kritizálni a kormány tevékenységét. Az eredményességhez váltásra lenne szükségük – tette hozzá.

A blogstaron olvashat a téma kapcsán arrról, hogy mi a pontos elnevezése a fasiszták és a kommunisták összeborulásának. Arról is, hogy Vona mire trenírozza a Jobbik maradék szavazóit. Valamint szavazhat arról, hogy a baloldali szavazók hajlandóak lesznek-e a fasiszta Jobbik jelöltjeire szavazni egy összeborulásban….

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Belpolitika