Connect
To Top

Lázár: botrányos Brüsszel új javaslata

Kifejezetten veszélyes Magyarországra nézve az Európai Bizottság legújabb terve

Kifejezetten veszélyes Magyarországra nézve az Európai Bizottság legújabb terve


Nem csak rossz, de embertelen és az európai gondolattal is ellentétes az Európai Bizottság javaslata. Ez az embervásár elfogadhatatlan Magyarország számára.

A kancelláriaminiszter ismertetése szerint Brüsszel javaslata túltesz még a kötelező kvótarendszeren is, még annál is előnytelenebb és rosszabb, mert érdemben érinti az ország szuverenitását, és egyúttal a javaslatok újabb milliók meghívását jelentik. 

Jól látszik, hogy Brüsszel, és az ott ügyködő szocialista, baloldali pártok rá akarják kényszeríteni Magyarországot és a többi, kötelező betelepítési kvótát elutasító államot arra, hogy befogadja a migránsokat. A brüsszeli döntéshozók asztalán fekvő javaslatok azt tartalmazzák, hogy pénzbírsággal vagy a felzárkóztatási pénzek elvonásával kényszerítsék rá mindezt az Európai Unió országaira.

Lázár János elmondta: Dimitrisz Avramopulosz szerdán ismertetett javaslatai szerint Magyarországnak azt kellene vállalni, hogy az ide kötelezően behozott bevándorló integrációját vállalja, ehhez 10 ezer eurónyi támogatást biztosítana az unió. 

Értékelése szerint az EB és az Európai Parlament együtt dolgozik a betelepítésen, ezért is van szükség a kormány által kezdeményezett október 2-ai kvótareferendumra.

Lázár János reagálva emberi jogi szervezetek megállapításaira azt mondta, hazugság, rágalom, hogy a rendőrök bárkit is megvertek volna a határ nyolckilométeres zónájában; az intézkedések szakszerűek voltak.

3 Comments

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Belpolitika