Connect
To Top

Indítsuk útnak együtt a magyar válogatottat!

Május 22-én a Budapest Parkban sorra kerülő Bon Voyage Fesztiválon köszönthetik a magyar szurkolók a franciaországi Európa-bajnokságra utazó magyar labdarúgó-válogatottat.

A szurkolók számára készül egy CD, amelyen a hazai könnyű zene sikeres előadói énekelnek olyan dalokat, amelyek a futballhoz köthetőek.

A lemez zenei producere, Lotfi Begi elmondta, hogy minden egyes közreműködő készséggel vállalta a felkérést. „Mondhatjuk, hogy presztízs volt rákerülni erre az albumra. Bízom benne, hogy ezek a dalok össze fognak forrni a nyári élményekkel, a szép eredményekkel” – mondta.

Az albumon többek között közreműködik a Punnany Massif, a Brains, az Irie Maffia és a Hooligans.

A szurkolóknak a norvégok elleni, magyar sikerrel zárult pótselejtezőn az „Éjjel soha nem érhet véget” volt az egyik legkedvesebb számuk. A dal írója, Náksi Attila, a Soho Party egykori frontembere elmondta, elképesztő érzés volt neki hallani, amikor több mint 15 ezer ember egyszerre énekelte az 1998-as dalt, amely a formáció egyik utolsó munkája volt. Hozzátette, természetesen ennek a dalnak is fel kell kerülnie az albumra – amely várhatóan hétfőn kezdik el gyártani -, éppen ezért az újbóli felvételre összeáll a ’90-es években rendkívül népszerű Soho Party. A CD 990 forintba kerül, és csak a Mol-kutakon árulják majd.

A drukkerek és a csapat közösen, a Budapest Parkban sorra kerülő bulin választja majd ki, melyik szám legyen a válogatott Eb-himnusza.

Dzsudzsák Balázs csapatkapitány hangsúlyozta, nagyon örül annak a lehetőségnek, hogy egy ilyen estén a szurkolókkal közösen együtt ünnepelhetik meg a kijutást, illetve vehetnek búcsút tőlük.

Bernd Storck együttese két nappal korábban a Groupama Arénában játszik felkészülési mérkőzést az elefántcsontparti válogatottal, és a fesztivált követően utazik tovább. Először a németek elleni összecsapásra, majd a franciaországi kontinensviadalra, amelyen sorrendben Ausztria, Izland majd Portugália legjobbjai ellen lép pályára.

A fesztiválra szerdán 11 órakor kezdődött a jegyértékesítés. A belépők a küzdőtérre 1790 forintba kerülnek.

1 Comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Sport