Connect
To Top

Hiteltelen baloldal és obszcén vicckampány

A népszavazási kampányban úgy látszik, hogy a baloldali pártok inkább szétforgácsolódnak ahelyett, hogy egységes álláspontot alakítanának ki

A népszavazási kampányban úgy látszik, hogy a baloldali pártok inkább szétforgácsolódnak ahelyett, hogy egységes álláspontot alakítanának ki – mondta a Nézőpont Intézet elemzője a M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

Deák Dániel szerint azzal, hogy az MSZP korábbi álláspontja megváltozott, és már a kényszerbetelepítés ellen van, a párt elnöke, Molnár Gyula hitelességi válságba keveredhet. Az Együtt és a PM "obszcén vicckampánya" pedig kevésbé fogja megszólítani a választópolgárokat, és inkább ezen pártok komolytalanságát, kormányzóképtelenségét mutatja.

Az elemző úgy vélte, most lehetne a baloldalnak esélye arra, hogy egységes álláspontot alakítsanak ki, azonban ezen pártok plakátjai nem fogják megszólítani az embereket, ami Deák Dániel szerint egy elszalasztott lehetőség a baloldal részéről.

1 Comment

  1. Lencz István

    2016 Sze 02. at 16:39

    ez azért van,mert ez csak kamu-baloldal! – a módszerváltás előtti kamu-komcsik,utódaik,és neveltjeik – megfelelő vezetés,és irányítás híján széthullottak,kispártokra szakadtak,önállóskodni akarnak,tehetséges vezető nélkül.másfelől tradicionálisan mindig kívülről voltak irányítva,- szovjet,- nem kellett gondolkodniuk,- és újabban kellene,de nincs mivel,v nem találják,annyira félre volt téve az agy!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Belpolitika