Connect
To Top

A szaxizás jobban megy Clintonnak, mint a nyilatkozás…

Lehet, hogy a magyar emberek döntése nem tetszik Bill Clintonnak, de ez nem elég ok arra, hogy sértegesse őket

A külgazdasági és külügyminiszter szerint senki, még Bill Clinton volt amerikai elnök sem engedheti meg magának, hogy sértegesse a magyar embereket.

Szijjártó Péter arra reagált, hogy Bill Clinton kijelentette: a lengyelek és a magyarok az Egyesült Államoknak és a hidegháborúnak köszönhetik szabadságukat, most mégis elegük lett a demokráciából, és tekintélyelvű diktatúrát akarnak.

Az Index hétfő este megjelent cikke szerint az Egyesült Államok volt elnöke egy hétvégén tartott kampánybeszédében azt mondta: Lengyelország és Magyarország most úgy döntött, hogy a demokráciával túl sok a baj, ezért Putyin-féle vezetést akar.

A külgazdasági és külügyminiszter közleményében közölte, hogy Magyarország szabadságát a magyar emberek harcolták ki, magyarok tízezrei adták életüket szabadságáért.  A magyar nép szabadságküzdelmének ilyen módon való lebecsülése elfogadhatatlan – fogalmazott. Hangsúlyozta: nyilvánvalóan Bill Clinton is tudja, hogy a magyar emberek demokratikus parlamenti választásokon döntöttek Magyarország jövőjéről. “Lehet, hogy a magyar emberek döntése nem tetszik Bill Clintonnak, de ez nem elég ok arra, hogy az egykori amerikai elnök így sértegesse őket” – közölte Szijjártó Péter.

 

2 Comments

 1. Kissevich H. Gáborné

  2016 máj 17. at 14:24

  Rendkívül örülök, hogy mióta Szijjártó Péter a külügyminiszter, mindegy, hogy kitől származik a sértés a magyarok többségével, a magyar kormánnyal szemebn, abban a pillanatban visszautasítja!! Nem engedi el a füle mellett!! Nagyon köszönöm! És grtatulálok!
  És gratulálok a nagy energiával végzett, jól megfontolt és ügyes külügyminiszteri tevékenységéhez, amellyel sok magyarországi befektetőt nyer, valamint sok magyar vállalkozás számára nyit kedvező vállalkozási lehetőségeket külföldön!

 2. Monoki Balázs

  2016 máj 18. at 16:21

  Bill Clinton csak annyit tud amennyit Göncz Kinga adott neki! Vagy Fischer Iván. Vagy Szanyi Bárki. Vagy Schiff András szőr. Vagy Jóbarát Provokatőr (Goodfriend). Vagy McCain Dilettante. És még (sajnos) sokan mások… Ez viszont változni fog a novemberi választások után, különösen ha Szijjártó mégjobb diplomáciát folytat és nem rúg az ötösről fölé! A HELYZETEKET KI KELL HASZNÁLNI!!! Ő (szintén) futballista, bízom benne!!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Nagyvilág