Connect
To Top

A világ rozészínben…

Amikor a jó rozétől már pezsdül a véred, a világ rozészínű körülötted, minden és mindenki egy ritmusra lüktet… Akkor hazaértél. Egy igazi magyar mulatság!

Amikor a jó rozétől már pezsdül a véred, a világ rozészínű körülötted, minden és mindenki egy ritmusra lüktet… Akkor hazaértél. Egy igazi magyar mulatság!

"Ha a könnyed, illatos, friss, szomjoltó borokra és igazi rózsaszín karneváli hangulatra vágyunk, akkor július 15-16-án a villányi Rozé Fesztiválon a helyünk. A 2011. óta a villányi önkormányzat szervezésében és 22 borászat részvételével megrendezésre kerülő ingyenes fesztivál a rozé bor karakteréhez illeszkedő fiatalos, lendületes programokat kínál a nyár derekán a bor városába érkezőknek.

rozé

A fesztivál helyszínéül a 2012-ben épült, közel 12 ezer főt befogadni tudó Villányi Rendezvénytér és Fogadóépület szolgál, ahol a minőségi koncerteken kívül a látványos RozéMaraton futóverseny is fokozza a karneváli hangulatot.

A már jól ismert jelmezes verseny július 16-án, szombaton 16.30 órakor rajtol a megszokott 3 km-es távon, ahol kongás, zenés felvonulás kíséretében mérhetik össze gyorsaságukat az indulók. Itt nemcsak a sportteljesítménnyel lehet nyerni: a rózsaszín jelmezben induló versenyzőkre a futást követően Rozé szépségverseny is vár, ahol a legeredetibb, legrozésabb jelmezeket viselők között értékes nyereményeket és villányi rozéválogatást sorsolnak ki.

Az útvonal teljesítése természetesen idén sem elegendő feltétele a díjazásnak, az futóknak 3 kijelölt ponton rozéfröccs vagy (a kisebbeknek) málnaszörp frissítőket is el kell fogyasztaniuk ahhoz, hogy versenyben maradjanak.rozé2

2016 a „Gasztroélmények Éve” Magyarországon. A név nem csupán szóösszetétel, immár védjegy és minőségi garancia is egyben.

A „Gasztroélmények Éve” logó garanciát jelent arra, hogy a logót kiérdemlő események biztosan minőségi ételekkel, programokkal és szolgáltatásokkal várják a közönséget.  Idén pedig nem más, mint Villányi Rozé Fesztivál büszkélkedhet ezzel a címmel."

rozéfesztivál

Részletes program: Rozéfesztivál

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Élet&Stílus