Connect
To Top

Összecsapni a Pokol Angyalaival…

Fegyveres összetűzés Németországban a motoros bandák között. Frankfurtban a Hells Angels és a törökök által alapított Osmanen Germania keveredett ellentétbe 

A szervezett bűnözéssel kapcsolatba hozott motoros bandák közötti leszámolás lehetett a Frankfurtban csütörtökön történt lövöldözés a németországi nagyváros rendőrsége szerint – jelentette pénteken a Hessischer Rundfunk tartományi közszolgálati médiatársaság. A HR hessenschau.de című hírportáljának beszámolója szerint a rendőrség kizártnak tartja, hogy az esetnek iszlamista vagy szélsőjobboldali háttere lehet.

A frankfurti belvárosban csütörtök délután ismeretlenek tüzet nyitottak egy terepjáró utasaira. Egy 20 éves és egy 41 éves férfi súlyosan megsérült, de nincsenek életveszélyben. Egyelőre nem ismert, hogy hányan ültek a terepjáróban, és azt sem tudni, hogy hányan támadtak rájuk. A nyomozást péntekre virradó éjjel is folytatták, házkutatásokat is tartottak – mondta egy rendőrségi szóvivő. Részleteket a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölt.

A Bild című lap szerint éjjel házkutatást tartottak egy helyszínen, amelyet motoros bandák találkozóhelyeként tartanak számon. A Bild online kiadásában megjelent beszámoló szerint a rendőrség régóta tart attól, hogy Frankfurt térségében „háború” kezdődik motoros klubok, bandák között. Főleg a Hells Angels és az Osmanen Germania – egy németországi törökök által alapított új nemzetközi csoport – konfliktusa ad okot aggodalomra.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

More in Sziréna