Kövess !
Fel

Újabb kegyetlen terrortámadás Franciaországban!

Egy marokkói migráns késsel mészárolt le egy nőt és annak lányait, mert szerinte túl lengén voltak öltözve!

Egy marokkói migráns késsel mészárolt le egy nőt és annak lányait, mert szerinte túl lengén voltak öltözve!

A francia rendőrség által meg nem erősített információk szerint a provance-i szálloda előtt egy marokkói származású fiatal késsel támadt egy nőre és annak három lányára, mert azok szerinte túl lengén voltak öltözve. A támadó elbarrikádozta magát a Bollene nevű településen egy Formula1 motelban. 

A rendőrség lezárta a környéket. Az illetékes ügyész egyelőre homályos indítékokról beszél.

6 Comments

 1. matelee

  2016 Júl 20. nál nél 07:38

  Szó nincs késelésről, "kegyetlen terrortámadásról", marokkói migránsról! Olvassák el a Le Figarót! (link lejjebb)

  Egy férfi bezárkózott egy késsel egy hotel szobájába, egy, a rendőrség szerint, gyanúsnak látszó csomaggal, és nem volt hajlandó fizetni, de aztán megadta magát a rendőröknek. Ennyi. Nem egy nagy cucc, ez is csak azért jelenhet meg egy országos napilapban, mert a franciáknál kicsit több és súlyosabb terrorcselekmény volt, mint nálunk.

  Honnan az info, kedves Facepress? Forrásfeltüntetés? Azt írják önök, hogy "A francia rendőrség által meg nem erősített információk szerint". Hát, az biztos, hogy meg nem erősített…, vagy minimális szinten sem tudnak franciául. Honnét a hír? Saját tudósítójuk tuti nem látta a saját szemével! Átvették, átírták. Miért?
  Íme, a Le Figaro infói: http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2016/07/19/01016-20160719ARTFIG00240-vaucluse-un-homme-retranche-dans-un-hotel-de-bollene.php
   

 2. molnár cintia

  2016 Júl 20. nál nél 23:23

  Nekem egy rohadt fasz ne irjon névtelenül olyat, hogy a franciáknál kicsit több terror volt mint nálunk! Az ilyen rohadékoknak kellene, hogy kinyomja a kamion a belét, vagy fölrobbantsák! De külföldön!

   

Kommentáld

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

további Nagyvilág