Kövess !
Fel

Lázár: botrányos Brüsszel új javaslata

Kifejezetten veszélyes Magyarországra nézve az Európai Bizottság legújabb terve

Kifejezetten veszélyes Magyarországra nézve az Európai Bizottság legújabb terve


Nem csak rossz, de embertelen és az európai gondolattal is ellentétes az Európai Bizottság javaslata. Ez az embervásár elfogadhatatlan Magyarország számára.

A kancelláriaminiszter ismertetése szerint Brüsszel javaslata túltesz még a kötelező kvótarendszeren is, még annál is előnytelenebb és rosszabb, mert érdemben érinti az ország szuverenitását, és egyúttal a javaslatok újabb milliók meghívását jelentik. 

Jól látszik, hogy Brüsszel, és az ott ügyködő szocialista, baloldali pártok rá akarják kényszeríteni Magyarországot és a többi, kötelező betelepítési kvótát elutasító államot arra, hogy befogadja a migránsokat. A brüsszeli döntéshozók asztalán fekvő javaslatok azt tartalmazzák, hogy pénzbírsággal vagy a felzárkóztatási pénzek elvonásával kényszerítsék rá mindezt az Európai Unió országaira.

Lázár János elmondta: Dimitrisz Avramopulosz szerdán ismertetett javaslatai szerint Magyarországnak azt kellene vállalni, hogy az ide kötelezően behozott bevándorló integrációját vállalja, ehhez 10 ezer eurónyi támogatást biztosítana az unió. 

Értékelése szerint az EB és az Európai Parlament együtt dolgozik a betelepítésen, ezért is van szükség a kormány által kezdeményezett október 2-ai kvótareferendumra.

Lázár János reagálva emberi jogi szervezetek megállapításaira azt mondta, hazugság, rágalom, hogy a rendőrök bárkit is megvertek volna a határ nyolckilométeres zónájában; az intézkedések szakszerűek voltak.

3 Comments

 1. Józsefné

  2016 Júl 15. nál nél 17:37

  Brüsszel először vizsgálja meg az Európán belüli szegénységet!

  A rendszerváltásból és a liberális kormányzásból, az eldeformált ügyintézésekből a nemzetközi cégek hatalmas hasznot húztak, a károsultak még nem gyógyultak meg. Lábadozó nemzeteket terhelnének meg úgy, hogy az idegent támogatják, mint"betörőt, a saját otthonában élővel szemben!?

  Ez közönséges bűnözés. 

  Csak a saját szegényeink igazával tudjuk szellemileg megvédeni hazánkat. 

  Először a saját szegényeinket sajnáljuk, mert ha idegenek kapnak előnyt, a sajátunk is fellázad, és az idegen sem áll meg a követelőzésben.

  A következények kiszámíthatazlanok lennének!

  • Józsefné

   2016 Júl 15. nál nél 18:01

   Még mindig a rendőröket rágalmazzák erőszakkal?!

   Ha megverték volna a törvénysértőt, akkor is felháborítana az a tudat, hogy a meggyilkolt ártatlanokról megfeledkezvén a védelmezőket szapulják!

   Hányan vesztek már el a biztonság hiánya miatt!?

   Régeben is és mostanában is?

   Még fáj Párizs, Köln, Nizza és fájnak az ártatlanok menekülései, hontalanságai idehaza is. A rendőr védelme a rend védelme, s ez a nemzet biztonsága.

 2. Fodor András

  2016 Júl 26. nál nél 17:11

  Miküözben a tudományos kutató kvantumkémikusként gyalázatosan megbukott (és ezért a politikéban szerencsét próbáló) "fönnkelten ostoba" Merkel kancellár-asszony Willkommen ösztöndíjas dzsihadistái gyilkolnak Európa-szerte, addig Brüsszelben az ötelemit végzett hatökör Schultz és a bukaresti egyetem részeges díszdoktora, Luxemburg grófja összedugják nem létező szürkéjüket,s kisütik, hogy hogyan lehet az általuk létrehozott rettenetes helyztet még rosszabbá tenni.

Kommentáld

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

további Belpolitika