Kövess !
Fel

Az ellenzék totális bukásra áll

A kvótanépszavazás a kormány elsöprő sikerét hozhatja.  Az ellenzék részéről öngyilkos taktika lehet a betelepítési kvóta támogatása és a népszavazási bojkott.

Hatalmas az érdeklődés a kötelező betelepítési kvóta elleni népszavazás iránt, még az országgyűlési választások is kevesebb embert mozgatnak meg, mint a referendum – közölte a Századvég Alapítvány vezető elemzője az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

Lánczi Tamás felidézte, hogy közvélemény-kutatásuk szerint a népesség 97 százaléka hallott a kezdeményezésről, és 72 százalék venne részt a népszavazáson. A kötelező betelepítési kvóta elutasítottsága csaknem 90 százalékos. A szakértő úgy fogalmazott, hogy csupán egy “törpe kisebbség” támogatja a brüsszeli javaslatot.

Az elemző azt mondta: az adatok alapján nagy az esélye, hogy érvényes és eredményes lesz a kvótareferendum, az emberek ugyanis el akarják mondani a véleményüket a témáról.

 

1 Comment

  1. lujobp

    2016 Júl 20. nál nél 07:23

    mindenféleképpen el kell menni szavazni és hatalmas nemet ikszelni. szerintem ez ennek ellenére nem lesz elég,mert sorosféle gyalázatok"NWO-USA" nem nyugszanak. az itthoni ugynevezett ellenzék nem ellenzék,hanem undorito ellenség, haza és nemzeárulo bagázs akiknek már rég rács mőgőtt lenne a helyük.

    itt az eredménye annak,hogy nem volt elszámoltatás.

Kommentáld

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

további Belpolitika